U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Nieuwbouwproject

Zonnedijk

Ruime, zuidgerichte, luxe-appartementen aan de achterzijde van de mooie Zeedijk te Wenduine.
Zonnedijk - Immo Vinck

Beschrijving

Investeren of wonen in residentie Zonnedijk is kiezen voor wonen in een stijlvolle nieuwbouwresidentie waar alle modernste technieken gebruikt worden om een optimaal wooncomfort te voorzien.
De residentie wordt opgetrokken aan de achterzijde van de mooie Zeedijk te Wenduine, de familiale badplaats bij uitstek. Winkels, openbaar vervoer en tal van andere voorzieningen bevinden zich op een boogscheut van het gebouw.
Door hun uitzonderlijke ligging, bewoonbare oppervlakte en praktisch indeling, zijn deze appartementen zowel geschikt als tweede verblijf of als vaste woonst. Elk appartement heeft een ruim terras met prachtig uitzicht. Er is gekozen voor een luxueuze afwerking met o.a. vloerverwarming, grote raampartijen in aluminium schrijnwerk met dubbel isolerende beglazing,...
 

Zonnedijk - Immo Vinck

Samenstelling

Dit stijlvol project biedt 7 luxueus afgewerkte appartementen (één per verdieping), 2 garages, 2 autostaanplaatsen en 5 individuele (fietsen)bergingen.
De appartementen van de eerste tot en met de zesde verdieping hebben een bewoonbare oppervlakte van 124 m2 en beschikken over een inkomhal, een ruime woonkamer met zuidgericht leefterras, een open keuken voorzien van alle comfort, 3 slaapkamers, 2 badkamers, een apart toilet en een ruime berging met aansluiting voor een wasmachine.

Op de zevende verdieping bevindt zich het penthouse met een bewoonbare oppervlakte van 82 m2 en royale terrassen (38m2) met een panoramisch zicht over Wenduine en het hinterland. Verder beschikt dit penthouse over een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers, een badkamer een apart toilet en een ruime berging met aansluiting voor een wasmachine.
 

Zonnedijk - Immo Vinck
Zonnedijk - Immo Vinck

Troeven

- Kleinschalig project met hoogwaardige afwerking
- zongericht
- grote leefruimtes en terrassen
- gelegen vlakbij het strand
- geschikt als vaste woonst of als tweede verblijf

7
Units
90 %
Verkocht
2-3
Slaapkamers
2
Garages
7
Terrassen
82 m²
Min. opp.
Zonnedijk - Immo Vinck

Nieuwbouwproject

Zonnedijk

Ruime 2 - en 3 slaapkamer appartementen met hoogwaardige afwerking
Zonnedijk - Immo Vinck